Hotel i Rayong

Der er flere fine hoteller i Rayong, og på diverse booking sider kan du se et større udvalg end vi kan præsentere her.

Et af de hoteller vi har besøgt er “Sea Sand Sun”, der lægger lige i starten af “Mae Rumphung Beach”, som er en skøn strand med små boder og den strækker sig over flere kilometer.

Du kan gå ned til stranden eller hurtigt tage en taxa indtil byen.

Værelserne på Sea Sand Sun

Sea Sand Sun byder på flere forskellige værelser, så det passer både til pensionist parret der skal være i Thailand læmngere tid, eller for familien der er hernede i børnenes vinter ferie.

Familieværelset er en stor 2 værelses lejlighed med et dedikeret soveværelse og et opholdsrum, hvor der let kan sove et par børn, og en dejlig terrasse hvor I alle kan sidde og nyde vejret.

For pensionist parret der ønsker at tilbring længere tid i Thailand, kan man leje det der kaldes et “Deluxe with kitchen“, som er en lejlighed med seng og rum til ophold. Der er mulighed for selv at lave mad i et køkken, man kan også opgradere til den lidt større Suite, hvis man vil have lidt mere luksus.

Faciliteter på Sea Sand Sun

Der er rig mulighed for at børnene kan lege på Sea Sand Sun. Lige ved hotellet er der en stor pool, med et soppe bassin til de mindre børn.

Der er også mulighed for at spille bordtennis, og andre små spil.

Poolen og spillene lægger i nærheden af Hotellets restaurant og bar, så mens mor og far nyder en stille stund i skyggen kan børnene have det sjovt.

Hotellets restaurant og bar byder på en god morgen buffet, og har special arrangementer nogle aftener, som f.eks. Barbecue aften.

Der er også en 24 timers reception hvor du altid kan henvende dig.