Resort i Rayong

Der lægger flere store resorter langs stranden, Mae Rumpgung Beach, det lægger fredfyldt og afslappet, langt væk fra byens stress og jag.

Det gør også at Mae Rumphung Beach er et yndet rejsemål for thaierne selv når de skal slappe af, og har en længere ferie.

De fleste resorter byder både på huse du kan leje og lejligheder.

Der er forskel på faciliteterne på den enkelte resorts, så overvej om du gerne selv vil lave mad hverdag, eller der skal være en restaurant ?

Ønsker du at der er sports og andre aktiviteter på resortet ?

Cirka midt på stranden lægger “VIP Chain Resort”, som byder på noget for en hver smag.

VIP Chain Resort

Som sagt lægger Resortet midt på Mae Rumphung Beach, så der er et stykke ind til Rayong by, men omvendt, havde du boet i byen var der langt til mange af de attraktioner der lægger omkring byen.

Modsat byen kommer du ud under åben himmel, du føler dig rolig og afslappet, og der er ikke mennesker omkring dig hele tiden, og du kan nyde din ferie i ro og mag.

Resortet har alt fra et lille værelse uden køkken, til familie værelser med køkken, og op til Villaer med gæsteværelser, så her kan i bo uanset om I er et par der skal afsted, eller det er hele familien med børnebørn.

Lejlighed

Lejlighederne lægger i 2 komplekser i u genert i det ene hjørne af resortet, nogle af lejlighederne lejes ud, og andre er ejerlejligheder.

Når du har ejerlejligheder i komplekset er det ferie lejligheder, så ejerne vil ikke være her hele tiden, dermed føltes stedet heller ikke overrandt og at der er for mange mennesker, den største del af tiden vil du føle det er meget ugenert.

Ejerlejlighederne er for det meste ejet af andre europæer, primært skandinaver, så møder du nogle af ejerne kan du måske få nogle gode tips til hvor det er godt at spise, og hvad i absolut bør se.

De mindste lejligheder er 44 M2, og de største er med 2 soveværelser på 84 M2, der er TV på værelserne og aircondition.

Lejlighederne  har panorama døre ud på terrassen/balkonen, som du kan åbne helt op, og på den måde få en meget større lejlighed.

Falder i for området kan i også se på mulighederne i at investere i jeres egen lejlighed.

Villa

Er I flere der skal afsted, eller ønsker I bare lidt mere privat liv, kan du leje en “Villa”, husene fås fra et enkelt fra 1 – 4 værelser, hvor nogle af værelserne vil være i et gæste hus, det giver derfor stor fleksibilitet til at hele familien kan tage afsted sammen, og stadig få lidt privat liv.

I de større huse er der privat pool, og terrasse, hvor stakit eller hegn omkredser haven, så folk ikke kommer til at gå forkert.

Der er aircondition, og fjernsyn, og mulighed for trådløst internet (WIFI).