Flyv direkte eller med stop

SAS har lukket deres rute mellem Københavns Lufthavn (CPH), og Bangkok Internationale Lufthavn (BKK), det er derfor kun Thai Airways der flyver direkte til Bangkok.

Du kan være heldig at finde en billig billet når du flyver med Thai, men for det meste kan du finde billetter til 9.000-12.000 kr., tur/retur.

Rejse tiden er cirka. 10 timer derned, og 11 timer hjem.

Men du kan også vælge at flyve med et enkelt stop i Europa, inden turen går til Bangkok, finnair er et af de europæiske flyselskaber der har flest afgange til Asien, her har du et kørt stop i Helsingfors Lufthavn (HEL), inden du flyver videre til Bangkok.

Finnair kører tit kampagne priser på deres biletter til Asien, og du kan finde biletter til 6.000-7.000 kr., tur/retur.

Rejse tiden bliver lidt længere, da der er et kort stop i Helsingfors, og vil typisk flyve 12 timer derned, og 13 timer hjem.

Rejs om natten

Til thailand er der 5 timers tidsforkel, eller 6 timer.

Rejs om natten, og sørg for at få sovet, så vil du lettest justere dig.

Det bedste er hvis du kan finde en sen afgang, så I kan sove med det samme i er fløjet af sted.

Det er sjældent man sover hele turen, men i bedste fald kan man godt få lidt søvn, når man lander næste dag er det formiddag i Thailand.

Hold dig vågen hele denne dag. Når I når aften er I nok godt trætte, og kan få en god nats søvn, næste morgen er i omvendt til Thailands tid.

På denne måde vender i jer hurtigt til tids forskellen.

Når du lander

Inden I lander, vil flyet, med stor sandsynlighed, udlevere en “Immagration formula” til jer, dette er en standard formular, hvor I for lov til 30 dages ophold i Thailand, skal I være her lægere skal i søge et visum inden I rejser.

På immagration formularen vil du skulle oplyse dine personlige oplysninger, pas nummer, og hvordan du rejser frem og tilbage.

Du skal også udfylde din opholds adresse i Thailand, det kan derfor være en god ide at have Hotellets/Resortets adresse med i flyet, og en kuglepen.

Når I lander, vil du skulle gå fra gaten til “Immagration”, der er godt skiltet, så det burde ikke være til at tage fejl af.

Der er stort set altid kø til Immaration, I skal stille jer i køen til “Foreigners”, de vil tage et billede af jer, og klipse et papir i jeres pas, dette skal I bruge når I rejser igen, så lad endelig dette sætte.

Efter Immagration kommer I direkte ud til bagage båndenene, her er der også tavler der fortæller hvor bagagen fra jeres fly kommer, så hold øje med dette.

Til slut skal I bare igennem tolden, det er en form sag.

Inden i forlader lufthavnen

Når I er kommet igennem tolden, kommer i ud i ankomst hallen.

Her er der god mulighed for at lave små indkøb, få lidt at spise, eller købe noget at drikke.

Der er også et lille apotek, og en dtac butik, hvor du kan købe et Thailandsk SIM Kort, hvis du ønsker det.

Det kan også være en god ide at sørge for at få nogle kontanter, der er både hæve automater, og veksel boder.

Derefter er det bare at tage turen til Rayong f.eks. med en taxi.

God tur