Tag med taxa eller bus fra lufthavnen

Turen fra Lufthavnen til Rayong, tager 2-3 timer i taxa, og 3-4 timer i bus, så det kan anbefales at have købt lidt køligt at drikke til turen.

Taxa til Rayong

Der er flere muligheden for at tage en taxa til Rayong, afhængig af komfort niveau, og præcis hvor i skal hen i Rayong koster det 2.000-3.000 Thai Bath.

Du kan prøve at høre på jeres overnatnings sted om de kan booke en taxa til jer, som henter jer i lufthavnen, nogle steder har bedre aftaler, og kan måske også samle flere gæster op samtidig I en minibus.

I har også mulighed for at bestille det i lufthavnen, I kan kontakte taxa service I lufthavnen på 1. sal ved indgang 4 og 7, de vil kunne bestille taxaen for jer.

I kan også bestille “limousine service”, hvilket vil sige en lidt bedre bil, priserne er fast og den kan bookes på forhånd, det kan du læse om på Bangkok Airport Limusines hjemmeside.

Bus til Rayong

Du kan også tage en bus til Rayong, det er meget billigere, men også mere kompliceret, hver forberedt på at de nok ikke alle taler lige godt engelsk, men med en god gang kropssprog kan du komme langt.

Du skal tage en shuttle bus fra lufthavnen til “Public Transportation Centre”, denne er gratis.

På “Public Transportation Centre”, kan du købe din billet inden du stiger om bord på bussen til Rayong.

Bussen til Rayong hedder 9906, og prisen er ca. 150 Thai Bath

Se mere her

Du kan også se mere på Suvarnabhumi Airports hjemmeside, under “Transportation”, ved at klikke her.